PUTEREA SCULELOR CU FIR

LIBERTATEA CELOR CU ACUMULATORI

Am schimbat jocul cu noul acumulator DEWALT XR FLEXVOLT

CE ESTE FLEXVOLT?

XR FLEXVOLT este o gama de scule electrice cu acumulatori de 54V ce ofera o autonomie si performanta de neegalat - pentru prima data, profesionistii pot face aplicatii cu adevarat dificile fara sa mai depinda de reteaua de electricitate.

Aceasta inovatie inseamna ca acum puteti beneficia de puterea furnizata de acumulatorii de 54V iintr-o gama intreaga de scule electrice fara a mai avea bataile de cap cauzate de cablurile electrice. Acumulatorul DEWALT XR FLEXVOLT este singurul acumulator disponibil pe piata ce poate fi utilizat la scule de 54V sau de 18V, fiind complet compatibil cu gama existenta de scule electrice XR.

Explore the range
XR Runtime

Accesorii proiectate sa maximizeze productia

Atunci cand o treaba trebuie facuta, aceste accesorii optimizate pentru sculele XR FLEXVOLT va vor permite sa lucrati pe toata durata zilei. Cu o productivitate maxima si o eficienta maxima.

SCHIMBA JOCUL

SANTIERUL VIITORULUI

Imagineaza-ti un santier unde trasul de cabluri sau caratul generatoarelor greoaie este doar o amintire. Un santier unde fiecare meserias poate lucra mai repede, mai sigur si mai eficient ca pana acum.

DEWALT a creat gama de scule electrice cu acumulatori XR FLEXVOLT – permitand profesionistilor sa foloseasca tehnologia acumulatorilor in aplicatii dificile ce pana acum nu se puteau face cu scule cu acumulatori.