Soluții pentru depozitare

Mobile Storage Systems - TSTAK, ToughSystem, SoftStorage

SORTATE PENTRU DEPOZITARE

Oriunde s-ar afla șantierul pe care lucrați, avem soluții de depozitare mobilă ideale pentru protejarea, organizarea și transportul sculelor dvs. Oferindu-vă de la cele mai robuste unități armate până la sistemele de depozitare inteligente cu mecanism de blocare centralizată, inclusiv genți portabile din material deosebit de rezistent, ne asigurăm că puteți să vă transportați sculele ușor, sigur și fără riscuri.

DEPOZITARE ROBUSTĂ A SCULELOR

Cea mai bună soluție de depozitare a sculelor în cele mai dure și solicitante medii. Sistemul de depozitare armat, modular și mobil este conceput și fabricat să dureze și să vă protejeze sculele pe orice șantier și în orice condiție de vreme. ToughSystem garantează rezistență și protecție fără compromisuri pentru sculele dvs.

PROTECȚIA DE ZI CU ZI A SCULELOR

Produsele TSTAK și mecanismul de închidere centralizată reprezintă o soluție de depozitare cu posibilitate de stivuire, ideală pentru necesitățile zilnice de pe șantiere. Posibilitatea de a combina unitățile după nevoile dvs. asigură stivuirea rapidă și ușoară, depozitarea și transportul sculelor la șantier.

SoftStorage logo

SOFTSTORAGE®

Soluții convenabile de depozitare a sculelor realizate din material rezistent, pentru utilizare intensivă, incluzând o serie de produse adaptate nevoilor dvs. Ușoare și durabile, produsele din gama SoftStorage sunt ideale pentru cei aflați permanent în mișcare și pentru utilizare în locații greu accesibile sau șantiere urbane mici.