Scule electrice fără fir

Căutăm fără încetare să ajungem la șantiere fără fire. De la sistemul nostru XR FLEXVOLT® la platformele noastre fără fir XR de 18 V și XR de 12 V în creștere, continuăm să inovăm, astfel încât să aveți toate sculele potrivite pentru aplicațiile dvs.

FLEXVOLT Cordless Chainsaw in use on a wooden log outdoors

Power of corded. freedom of cordless™

Gama noastră revoluționară de scule electrice fără fir de 54 V vă oferă o performanță și o durată de funcționare de neegalat. Imaginați-vă un șantier fără generatoare voluminoase sau cabluri de curent împrăștiate, unde fiecare meseriaș poate lucra mai repede, mai sigur și mai eficient folosind doar alimentarea de la baterie, șantierul XR FLEXVOLT.

18V XR logo

Sistemul nostru cu cea mai rapidă creștere

Cu peste 250 de produse, gama XR de 18 V este ideală pentru sculele electrice fără fir, concepută și proiectată pentru a satisface nevoile specifice ale celor mai exigente domenii. De la ciocane rotopercutoare și fierăstraie circulare până la mașini de tuns gazonul, gama de produse XR de 18 V în continuă dezvoltare vă oferă tot ce aveți nevoie.

Dimensiunea dorită. puterea de care aveți nevoie

Am proiectat o putere extremă într-o dimensiune compactă, îmbunătățind totul până la cel mai mic detaliu.
Noua gamă compactă DeWALT XR de 12 V oferă compromisul perfect între dimensiune și performanță.

Profitați de mai multă putere

Atunci când o lucrare solicitantă necesită un plus de performanță, DEWALT XR FLEXVOLT ADVANTAGE sare în ajutor. Această tehnologie revoluționară a fost proiectată de inginerii DEWALT pentru a permite sculelor XR de 18 V cu FLEXVOLT ADVANTAGE să recunoască o baterie XR FLEXVOLT, deblocând cu până la 77% mai multă putere atunci când este nevoie pentru a finaliza aplicații mai dificile.