TSTAK range featuring DWST83346-1, DWST82968-1, DWST1-70706, DWST83347-1, DWST83345-1, DWST-71228, DWST83343-1, DWST82990-1, DWST82991-1, DWST1-71196, DWST170705, DWST83344-1, DWST171229

Soluții pentru depozitarea de zi cu zi

TSTAK este sistemul de depozitare portabil interconectabil care însoțește multe din sculele noastre. Acesta reprezintă soluția ideală de depozitare zilnică pentru profesioniști. Unitățile personalizabile pot fi reconfigurate după cerințele dvs. exacte, în timp ce mecanismul de blocare centralizată ușor de utilizat vă permite să conectați unitățile voluminoase ca să facilitați transportul și depozitarea.

play_arrow

STOCARE CU POSIBILITATE DE STIVUIRE, CU BLOCARE CENTRALIZATĂ

ADECVATĂ SCOPULUI

Unitățile de depozitare TSTAK sunt modulare și pot fi stivuite într-o varietate de configurații. Unitățile individuale pot fi personalizate și configurate cu separatoare și compartimente demontabile, conform nevoilor dvs., permițându-vă să depozitați orice produse, de la piese mici la scule electrice.

CONSTRUITE PENTRU A REZISTA

Fabricate din polipropilenă dură cu cleme metalice durabile, unitățile sunt complet testate în teren și construite să reziste. Glisierele cu rulmenți cu bile facilitează deschiderea și închiderea tăvițelor, iar tăvițele se blochează în poziție atunci când sunt închise, ceea ce asigură protecția articolelor în timpul transportului.

T stak Mobile storage clipboard carrying out one hand operation.

BLOCATE ÎN SIGURANȚĂ

Toate trusele de scule TSTAK sunt echipate cu cleme cu orificiu, astfel încât puteți încuia unitatea și puteți sta liniștiți știind că sculele sunt în siguranță atunci când nu sunt utilizate.

COMPARAIA GAMEI

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Capacitate de sarcină

50Kg

30Kg

Compatibilitate cu console modulare

check_circle_outline

remove_circle_outline

Încuietori modulare cu posibilitate de stivuire

check_circle_outline

check_circle_outline

Blocabil

check_circle_outline

check_circle_outline

Carcasă

Armată

Polipropilenă

Balamale metalice

check_circle_outline

check_circle_outline

Încuietori din metal puternic călit

check_circle_outline

remove_circle_outline

Protecție împotriva pătrunderii apei + prafului (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

UN PLUS DE MOBILITATE

Cărucioarele și platformele cu roți TSTAK folosesc același sistem de blocare centralizată ca și unitățile de depozitare și pot fi utilizate și pentru transportul rapid și comod al sculelor și articolelor mai grele. Toate unitățile TSTAK sunt echipate cu mânere din două materiale, pentru o ridicare comodă.