CU DEWALT PUTERNICUL DEVINE MAI PUTERNIC

"AVEM NEVOIE DE UN INSTRUMENT LA FEL DE PUTERNIC CA ȘI NOI PENTRU A FACE ACEASTĂ TREABĂ"

A fi puternic este greu. Trebuie să ne forțăm. Trebuie să ne depășim limitele. Trebuie să săpăm adânc și să mergem cât mai departe pentru a deveni mai puternici.

Trebuie să fim puternici pentru toate tipurile de șantiere, indiferent cât de dificile sau îndepărtate sunt. Vom fi puși la încercare, așa că avem nevoie de o unealta pe care să ne putem baza în acest mediu, pentru că avem nevoie de o unealta la fel de puternică ca și noi pentru a face această treabă. Acum, mai mult ca niciodată, este bine să știu că, indiferent care este provocarea, DEWALT mă sprijină.

CU DEWALT, PUTERNICUL DEVINE MAI PUTERNIC

play_arrow

APLICAȚIILE DIFICILE AU NEVOIE DE INSTRUMENTE MAI PUTERNICE, AFLĂ DE CE ACEȘTI UTILIZATORI ALEG DEWALT..

Woman looking into the distance wearing high vis jacket and eye protection

ANTREPRENOR IN DOMENIUL BETONULUI

MARTINA QUIRKE

Locație dificilă - șantier din New York

„Ca antreprenor in domeniul betonului pe un șantier, faci parte dintr-o mașină care nu se oprește niciodată. Și în orașul care nu doarme niciodată, nu există nimic asemănător.”

Descoperiți cum Martina și echipa ei luptă împotriva condițiilor grele pe un șantier din New York.

The Tough Get Tougher - Wesley's story

MUNCITOR ÎN CONSTRUCȚII

WESLEY CARDOSO DE BESSA

Lucrul pe un șantier este greu, pentru Wesley, după accidentul său, a fost și mai greu, se bazează pe unelte grele pentru a livra proiectele.

CONSTRUCTORI DE BĂRCI

VANESSA ȘI JAMES REID

Tough Location - Leith Docks, Scotland

INTRĂ ÎN CLUB

Ai o pasiune pentru unelte? Atunci de ce să nu faci parte din comunitatea noastră, care duce această pasiune la maximum? Alăturarea îți permite să obții garanții extinse, îți oferă acces rapid la știri și evenimente și vezi cum poți proceda cu service-ul pentru uneltele tale.