Soft Storage

Softstorage products

COMODITATE PENTRU REGIM INTENSIV

Soluții convenabile de depozitare a sculelor realizate din material rezistent, pentru utilizare intensivă, incluzând o serie de produse adaptate nevoilor dvs. Ușoare și durabile, produsele din gama SoftStorage sunt ideale pentru cei aflați permanent în mișcare și pentru utilizare în locații greu accesibile sau șantiere urbane mici.

COMPATIBILITATE TSTAK

Multe din produsele SoftStorage sunt compatibile cu unitățile interconectabile, superpozabile TSTAK, ceea ce extinde și mai mult opțiunile dvs. de depozitare și transport al sculelor. Pentru a vă putea organiza cu ușurință, majoritatea buzunarelor din gama SoftStorage sunt compatibile și cu compartimentele de organizare DEWALT.

FIBRE PUTERNICE

Gama TSTAK vă crește și mai mult opțiunile de depozitare și transport al sculelor. Pentru a vă putea organiza cu ușurință, majoritatea buzunarelor din gama SoftStorage sunt compatibile și cu compartimentele de organizare DEWALT.

DE DOUĂ ORI MAI ROBUSTE

Gama SoftStorage include buzunare cu întăritură dublă, care rezistă utilizării intensive zilnice. De asemenea, produsele sunt concepute cu o bază din PVC complet impermeabilă care protejează suplimentar geanta împotriva uzurii, indiferent unde o depozitați.