18V XR logo

Sistemul nostru cu cea mai rapidă creștere

Cu peste 250 de produse, gama XR de 18 V este ideală pentru sculele electrice fără fir, concepută și proiectată pentru a satisface nevoile specifice ale celor mai exigente domenii. De la ciocane rotopercutoare și fierăstraie circulare până la mașini de tuns gazonul, gama de produse XR de 18 V în continuă dezvoltare vă oferă tot ce aveți nevoie.

Putere și potențial

Încărcați mai puțin și lucrați mai mult. Bateriile noastre litiu-ion XR de 18 V sunt disponibile în variante de până la 5 Ah pentru cele mai solicitante utilizări. Gama de produse XR de 18 V vă oferă suficientă putere fără fir pentru a duce la bun sfârșit sarcina oriunde v-ați afla.

Special pentru branșa dvs.

Sculele electrice XR de 18 V sunt concepute și fabricate pentru nevoile specifice ale celor mai exigenți profesioniști din domeniul construcțiilor și cele mai dure condiții de lucru.

Timp de funcționare mai îndelungat

Pentru performanțe maxime în cele mai dure condiții de lucru alegeți din modelele noastre de motoare fără perii. Motoarele mecanice standard conțin perii de carbon care generează căldură și frecare. MOTOARELE FĂRĂ PERII XR funcționează la temperaturi mai mici și sunt mai eficiente. Acestea elimină pierderile de energie, maximizând durata de exploatare și viața utilă a sculei.

Increased Runtime

Compatibilitate cu trecutul, privind către viitor

Bateriile XR FLEXVOLT sunt compatibile cu toate produsele din gama XR de 18 V, prin urmare le puteți folosi cu orice sculă sau încărcător. Acestea asigură o funcționare mai rapidă, de lungă durată, cu consum redus de energie, astfel încât puteți lucra mai mult.

Găsiți un vânzător cu amănuntul local

Produsele și accesoriile DEWALT sunt disponibile online și la vânzătorii cu amănuntul din întreaga țară. Vă rugăm să contactați direct vânzătorii cu amănuntul pentru a verifica disponibilitatea. Căutați un vânzător cu amănuntul în apropiere după codul poștal sau localitate.