TOUGHSYSTEM 2.0 range featuring DWST83294-1, DWST83342-1, DWST83295-1, DWST83529-1, DWST83293-1, DWST83394-1, DWST175654, DWST83392-1, DWST83522-1, DWST83524-1, DWST83408-1, DWST83407-1, DWST82732-1

ToughSystem

ToughSystem products

PROTECȚIE ROBUSTĂ A SCULELOR

ToughSystem este cel mai bun sistem din punct de vedere al rezistenței și protecției la impact puternic. Realizate din spumă structurală armată rezistentă, aceste soluții de depozitare mobile, cu posibilitate de stivuire, sunt proiectate și fabricate să dureze și să vă protejeze sculele chiar și în cele mai dure condiții de lucru și pe vreme nefavorabilă.

Works for you

LUCREAZĂ PENTRU DVS

Combinați componentele, de la truse de scule la organizatoare, de la genți până la radio-ul ToughSystem, în funcție de cerințele de depozitare și execuție pentru lucrarea din ziua respectivă. Personalizați configurația unităților ToughSystem în combinația de stivuire ideală pentru dvs. Compatibilitatea cu brațele laterale modulare brevetate permite accesarea unității independent față de restul, fără să fie nevoie să scoateți unitățile de deasupra.

ROBUSTEȚE DE DURATĂ

Carcasa exterioară din spumă structurală armată groasă a unităților ToughSystem asigură sculelor dvs. o protecție superioară împotriva impactului puternic și suportă o sarcină maximă de 50 kg. Acest nivel de durabilitate este asigurat și de clemele și balamalele din oțel călit, rezistente la rugină. Unitățile ToughSystem sunt proiectate și construite să reziste la utilizare intensivă continuă și să își mențină nivelul de fiabilitate oricât de solicitate ar fi.

SIGURE ȘI SECURIZATE

Protecția IP65 împotriva pătrunderii apei și prafului asigură impermeabilizarea și etanșarea totală a sculelor dvs., indiferent de tipul acestora, în timp ce supapa de reducție de pe trusele de scule asigură egalizarea presiunii din interior și exterior. Fiind prevăzută cu cleme cu orificiu, puteți încuia unitatea și puteți sta liniștiți știind că sculele sunt în siguranță atunci când nu sunt utilizate. Căruciorul de transport include și un sistem de închidere unitară care vă permite să asigurați toate modulele cu o singură mână.

COMPARAIA GAMEI

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Capacitate de sarcină

50Kg

30Kg

Compatibilitate cu console modulare

check_circle_outline

remove_circle_outline

Încuietori modulare cu posibilitate de stivuire

check_circle_outline

check_circle_outline

Blocabil

check_circle_outline

check_circle_outline

Carcasă

Armată

Polipropilenă

Balamale metalice

check_circle_outline

check_circle_outline

Încuietori din metal puternic călit

check_circle_outline

remove_circle_outline

Protecție împotriva pătrunderii apei + prafului (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

FACEȚI FAȚĂ TERENURILOR ACCIDENTATE

Căruciorul TOUGHSYSTEM, cu roțile sale din cauciuc dur, de 21,5cm, alături de configurația personalizabilă a unităților, are o manevrabilitate excelentă chiar și pe terenuri accidentate. Pe lângă transportul unităților TOUGHSYSTEM în interiorul șantierelor, căruciorul poate fi utilizat și pentru mutarea altor echipamente sau materiale grele.

KIT DE RAFTURI PENTRU DUBĂ

Transportați fără probleme sculele între atelier, dubă și șantier cu sistemul de rafturi dedicat ToughSystem. Acest sistem testat la impact este conceput să reducă spațiul interior de încărcare al dubei și să asigure accesul facil la scule. Fiecare raft poate susține o greutate de 70kg și este prevăzut cu brațe pliabile atunci când nu este utilizat. Instrucțiunile pas cu pas pentru aceste rafturi ușor de asamblat și personalizat sunt disponibile prin intermediul aplicației dedicate