Ajutor și asistență

Pentru informații despre produse, înregistrarea unui produs, prelungirea garanției și alte servicii, secțiunea întrebărilor frecvente de mai jos conține răspunsuri utile. Nu ați găsit ceea ce căutați în secțiunea întrebărilor frecvente? Contactați-ne, suntem aici pentru a vă ajuta.

Înregistrarea produsului

Înregistrarea produsului achiziționat cu MyDEWALT vă permite să accesați informații despre lucrările de service în perioada de garanție, cele mai recente actualizări și oferte, să evaluați și să revizuiți produsele.

Reparații și piese de schimb

Folosiți localizatorul nostru convenabil pentru a identifica cel mai apropiat centru de service autorizat DEWALT.

Service DEWALT

Luăm măsuri ample pentru a ne asigura că toate produsele noastre sunt fabricate după cele mai ridicate standarde și respectă toate normele relevante din domeniu.

Informații despre garanție

Obțineți toate informațiile de care aveți nevoie privind garanția, reparațiile sau înlocuirea produsului dvs.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Informații despre produse

  Localizatorul nostru ușor de utilizat vă poate ajuta să găsiți cel mai apropiat vânzător cu amănuntul autorizat DEWALT. Detalii complete pot fi găsite aici.

  XR FLEXVOLT este gama noastră revoluționară de scule cu acumulator de 54 V, concepută să ofere puterea sculelor cu fir combinată cu libertatea celor cu acumulator. Bateria XR FLEXVOLT este singura baterie de pe piață care comută automat de la 54 V la 18 V, ceea ce permite alimentarea atât a sculelor electrice de 18 V cât și a celor de 54 V din gamele de produse XR de 18 V și XR FLEXVOLT. Aflați mai multe despre XR FLEXVOLT aici.

  Da. Bateriile XR FLEXVOLT sunt compatibile cu modelele anterioare ale tuturor produselor și încărcătoarelor din seria XR de 18 V; orice sculă electrică din seria XR de 18 V pe care o dețineți poate fi alimentată de la bateria XR FLEXVOLT. Aflați mai multe despre XR FLEXVOLT aici.

  Pe paginile produselor, puteți găsi linkuri de descărcare a manualelor aferente. Pentru a accesa pagina unui produs, introduceți un produs după cod sau nume în bara de căutare din partea de sus a paginilor noastre web.

  Pe pagina produsului sunt listate valorile de vibrații corespunzătoare sculei dvs. Pentru a accesa pagina unui produs, introduceți un produs după cod sau nume în bara de căutare din partea de sus a paginilor noastre web.

  Pentru toate informațiile tehnice privind ancorele și elementele de fixare, faceți clic aici.

  Garanție

   Utilizatorii își pot prelungi garanția pentru sculele DEWALT până la 3 ani. Abonați-vă la MYDEWALT, urmați instrucțiunile pentru înregistrarea produsului și adăugați-l în Tool Overview în decurs de 4 săptămâni de la achiziționare. Pentru a vă abona, faceți clic aici.

   Folosiți localizatorul nostru convenabil pentru a identifica cel mai apropiat centru de service autorizat DEWALT. Detalii suplimentare pot fi găsite aici.

   Puteți vedea termenii și condițiile complete ale garanției dvs. aici.

   Informații despre service și tehnice

    Pentru a putea găsi exact piesele, manualele și desenele corespunzătoare sculei dvs., trebuie să cunoașteți numărul de model și numărul tipului sculei. La echipamentele DEWALT, numărul de model și de tip sunt specificate, de obicei, pe eticheta de avertizare sau pe plăcuța cu date de identificare de pe fundul sau partea laterală a sculei. Etichetele echipamentelor mai mari, cum ar fi generatoarele, se regăsesc pe partea de sus a acestora. Pentru ajutor în găsirea numărului de model, faceți clic aici.

    Numărul de serie al sculei dvs. este, de obicei, pe eticheta de identificare sau în compartimentul bateriei. Acesta este format dintr-o serie de numere sau dintr-o combinație de litere și numere. Pentru ajutor în găsirea numărului de serie, faceți clic aici.

    Codul datei reprezintă anul de fabricație, urmat de săptămâna și de locația de fabricație. De exemplu, un produs realizat în a doua săptămână a anului 2017 în fabrica 59 va avea codul 2017- 02 59. Pentru ajutor în găsirea codului datei, faceți clic aici.

    Puteți contacta Serviciul Tehnic vizitând pagina noastră de internet aici.

    Găsiți un vânzător cu amănuntul local

    Produsele și accesoriile DEWALT sunt disponibile online și la vânzătorii cu amănuntul din întreaga țară. Căutați un vânzător cu amănuntul în apropiere după codul poștal sau localitate.