Peisagistică

SOLUȚII FĂRĂ FIR PENTRU EXTERIOR

Gama noastră versatilă de scule electrice fără fir pentru grădină și peisagistică vă permite să abordați și să gestionați lucrările exterioare de anvergură ca niciodată până acum. Fără fir, comod de utilizat și cu o durată crescută de funcționare și viață utilă îmbunătățită, acum este mai simplu ca oricând să înfruntați chiar și cele mai dificile peisaje.

LIBERTATEA FLEX FREE

Fără cabluri împrăștiate și fără să fie nevoie să stați aproape de un punct de alimentare în timpul lucrului, operarea sculelor noastre de peisagistică nu a fost nicicând mai ușoară. Pornirea este la fel de simplă ca introducerea unei baterii și acționarea o singură dată a comutatorului de declanșare, în timp ce declanșarea variabilă asigură atât putere cât și control.

DURATĂ DE FUNCȚIONARE CARE RIVALIZEAZĂ CU CEA OFERITĂ DE BENZINĂ

Motoarele tradiționale mecanice, cu perii din carbon, generează frecare și acumulare de căldură, ceea ce conduce la pierdere de energie și durată de funcționare redusă. Noi folosim motoare fără perii care funcționează mai eficient și la temperaturi mai mici, având o durată mai lungă de funcționare între ciclurile de încărcare. Cuplate cu bateria de mare capacitate XR FLEXVOLT de 54 V, sculele noastre pentru exterior au o putere și o durată de funcționare care rivalizează cu alternativele alimentate cu benzină.

MAI CURATE, MAI SILENȚIOASE, MAI INTELIGENTE

Comparativ cu sculele de peisagistică alimentate cu benzină, seria noastră FLEXVOLT XR de 54 V și XR de 18 V oferă soluții mai curate, mai eficiente și mai sustenabile care generează niveluri de zgomot semnificativ mai reduse. Aceste beneficii vin în completarea fiabilității, robusteții și durabilității deja recunoscute.

DESIGN UȘOR, DAR ROBUST

Modelele compacte, ușoare, dar robuste reduc gradul de solicitare la care sunt supuse brațele dvs. atunci când le utilizați. Combinate cu mânere ergonomice, acestea permit utilizarea extinsă a sculelor, fără compromisuri.

Lithium ion hedge trimmer being placed in truck bed full of gardening power tools

COMPATIBILITATE CU TRECUTUL, PRIVIND CĂTRE VIITOR

Bateriile XR FLEXVOLT sunt compatibile cu toate produsele din gama XR de 18 V, prin urmare le puteți folosi cu orice sculă sau încărcător. Acestea asigură o funcționare mai rapidă, de lungă durată, cu consum redus de energie, astfel încât puteți lucra mai mult. Creșterea de putere la 54 V oferă capabilități fără fir de neegalat.

BLOWERS

Lightweight, cordless and petrol-free, the DEWALT range of blowers are the gasless solution to commercial, industrial and residential landscape clearing.

HEDGE TRIMMERS

Take control of your landscaping with the range of hedge trimmers from DEWALT. Experience cordless freedom and extreme runtime, with enough power to tackle the toughest hedge trimming tasks.

MOWERS

Cover more ground, faster, with the range of lightweight, petrol-free mowers from DEWALT. Built for uncompromising manoeuvrability and extreme runtime to ensure the highest standard of commercial and residential grass cutting.

Parcurgeți gama

Vedeți gama noastră completă de produse pentru peisagistică de 18 V și 54 V, care include suflante, trimmere cu fir, trimmere de gard viu, mașini de tuns gazonul, ferăstraie cu lanț și multe altele.