Performanță maximă în cele mai dure condiții

Accesorii pentru scule electrice

Accesoriile DEWALT sunt concepute și testate astfel încât să beneficiați de o performanță maximă a sculelor dvs. Fabricate cu aceeași dedicare pentru performanță, precizie și fiabilitate ca toate sculele noastre electrice. Accesoriile DEWALT garantează rezultate excepționale de fiecare dată, chiar și în cele mai solicitante condiții.

DURATA DE VIAȚĂ

Fabricate să sporească randamentul sculelor dvs. și să prelungească durata acestora de viață pentru ca dvs. să puteți lucra mai mult.

DURABILITATE

Proiectate atent să fie la fel de robuste și să dureze la fel de mult ca și sculele dvs.

VITEZĂ

Concepute pentru eficiență și performanță, asigurând rezultate excepționale de fiecare dată.

Increased runtime
Extreme FlexTorq

IMPACT CONTROLAT

DEWALT EXTREME® FlexTorq permite fixarea sigură cu o durată de viață mai lungă. Zonele de torsiune integrate absorb și controlează forțele mari de impact, protejând burghiele împotriva uzurii și deteriorării și reducând solicitarea exercitată asupra șurubelniței și a piesei de fixare.

PERFORAT FĂRĂ PRAF

Burghiele tubulare DEWALT reprezintă o componentă cheie a angajamentului nostru Perform & ProtectTM. Burghiele tubulare permit extragerea prafului prin aspirare, ceea ce înseamnă mai puțin praf, rezistență redusă la înaintare, găurire mai rapidă și găuri care necesită mai puțină curățare. Acestea se conectează direct la sistemul DEWALT AirlockTM formând o conexiune sigură între burghiu și extractorul de praf.

XP4 Asphalt segmented diamond blades cutting hard concrete.

STABILIM ȘTACHETA

Accesoriile DEWALT XR Extreme Runtime au fost concepute în corelație cu echipamentele XR Flexvolt pentru a profita pe deplin de puterea și durata de viață prelungită a produselor din această gamă. Atunci când sunt utilizate cu sculele electrice fără fir DEWALT, acestea asigură o productivitate maximă.

XP7 all purpose segmented diamond blades lined up horizontally in a workplace.

GĂSIȚI UN VÂNZĂTOR CU AMĂNUNTUL LOCAL

Produsele și accesoriile DEWALT sunt disponibile online și la vânzătorii cu amănuntul din întreaga țară. Vă rugăm să contactați direct vânzătorii cu amănuntul pentru a verifica disponibilitatea. Căutați un vânzător cu amănuntul în apropiere după codul poștal sau localitate.