Perform & Protect

play_arrow
Dust Management

SIGURANȚĂ DE NEEGALAT.
PRODUCTIVITATE MAXIMĂ.

Perform & Protect reprezintă marca noastră de certificare și gama de scule electrice concepute să vă permită să lucrați mai mult într-un timp mai scurt. Cu sculele din această categorie puteți lucra consecvent la cele mai înalte standarde fără compromisuri în ceea ce privește siguranța sau sănătatea. Sculele din gama Perform & Protect sunt concepute să întrunească și chiar să depășească constant regulamentele de sănătate și siguranță fără vreun compromis în ceea ce privește performanța. Aceasta este marca noastră de certificare care garantează că sculele pe care folosiți corespund lucrării executate și că acestea vă permit să lucrați mai mult într-un timp mai scurt, fără compromisuri pentru sănătate și siguranță.

  Performanță

  Sculele Perform & Protect sunt concepute pentru a vă permite să lucrați mai mult și să depășească limitele de performanță, fără compromisuri pentru sănătate și siguranță.

  check Lucrați mai mult într-un timp mai scurt

  check Sculă îmbunătățită și performanță în echipă

  check Sculele depășesc normele de sănătate și siguranță

  Conformitate

  Cu scule care întrunesc regulamentele exigente de la locul de muncă, dvs. și echipa dvs. puteți executa o varietate mai mare de lucrări.

  check Accesați lucrări pe șantiere mari

  check Sculele sunt conforme cu reglementările șantierului

  check Acceptați o varietate mai extinsă de lucrări mai mari

  Siguranță

  Siguranța la locul de muncă este primordială. Marca noastră Perform & Protect reprezintă o garanție pentru echipa dvs. că sculele utilizate întrunesc standardele de siguranță și informează orice persoană de pe șantier cu privire la faptul că respectați normele și criteriile de siguranță.

  check Informează utilizatorii că sculele sunt pe deplin conforme

  check Informează șantierele că vă conformați pe deplin

  check Atenuează riscurile asociate cu utilizarea prelungită a sculelor

  GESTIONAREA PRAFULUI

  Risc redus de inhalare a prafului și spații de lucru mai curate.

  VIBRAȚII

  Niveluri de vibrații reduse cu până la 50%, reducând expunerea la riscuri.

  CONTROALE DE SIGURANȚĂ

  Risc redus de inhalare a prafului și spații de lucru mai curate.

  ȘNUR PREGĂTIT

  Ultima linie de apărare când sculele cad.

  EFICIENȚĂ MAI CURATĂ

  Gama Perform & Protect reduce riscurile de sănătate asociate cu inhalarea prafului, cum ar fi silicoza sau boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC). Gama Perform & Protect include soluții avansate de gestionare a prafului, inclusiv extractoare de praf cu filtru HEPA cu certificare pentru Clasa M (0,1% pulberi cu concentrații maxime admise (MAC) ≥ 0,1 mg/m³) cu filtrare automată, aspiratoare, burghie tubulare și extractoare compatibile cu toate mărcile de scule.

  check Performanță, fiabilitate și longevitate îmbunătățite ale sculei​​​​​​​
  check Un mediu de lucru mai curat și mai sigur​​​​​​​
  check Risc redus de inhalare a prafului

  ELEMENTE DE GESTIONARE A PRAFULUI

  Filtrele cu impulsuri automate previn colmatarea filtrului și mențin eficiența.

  Un sistem universal care conectează sculele la aspiratoarele de praf.

  Operarea wireless, de la distanță, a sculelor cu Wireless Tool Control integrat.

  Certificare Clasa M conform cerințelor exigente de la locul de muncă.

  O mână care nu tremură

  Expunerea prelungită la vibrații conduce la tulburări comune, cum ar fi sindromul de tunel carpian (STC) și sindromul degetelor albe (VWF). Funcțiile noastre Active Vibration Control includ sisteme de contragreutate, mânere flotante și niveluri considerabil mai reduse de vibrații triaxiale. Acest lucru contribuie la obținerea unui nivel de vibrații cu 50% mai mic comparativ cu sculele electrice standard, în urma măsurătorilor conform EN 60745 1:2006.

  Utilizate corect, sculele din gama Perform & Protect asigură o expunere a utilizatorului sub limita valorii de expunere care declanșează acțiunea. Sculele care înregistrează vibrații de 5 m/s² pot fi utilizate maximum 2 ore/zi până la atingerea valorii de expunere care declanșează acțiunea (EAV) și până la 8 ore/zi până la atingerea valorii limită de expunere (ELV). Funcționarea îndelungată și confortul în utilizare înseamnă că dvs. și echipa dvs. puteți executa lucrări solicitante pe perioade mai lungi, în condiții sporite de siguranță.

  check Efectuați sarcini grele pentru mai mult timp
  check Nivel crescut de confort al utilizatorului
  check Niveluri de siguranță, fiabilitate și longevitate sporite ale echipei

   

  Nivel resimțit de vibrații la mânere redus cu 20%.

  Puterea nu înseamnă nimic fără control

  Sculele de înaltă viteză și performanță se pot bloca în timpul executării tăieturilor sau găurilor, cu riscul vătămării utilizatorului și deteriorării sculei. Gama noastră Perform & Protect integrează tehnologia avansată de control al torsiunii ca funcție standard.

  Sistemele E-Clutch anti-rotație detectează mișcarea de rotație și minimizează orice reacție bruscă de torsiune, în timp ce frânele electronice anti-recul prevăzute pe polizoarele noastre întrerup funcționarea în caz de strangulare, blocare sau prindere. Sunt prevăzute indicatoare LED și senzori de suprasarcină.

  ELEMENTE DE CONTROL PENTRU SIGURANȚĂ

  Operarea wireless, de la distanță, a sculelor cu Wireless Tool Control integrat.

  Oprește automat funcționarea sculelor cu funcția Wireless Tool Control integrată.

  Oprește automat polizorul în caz de strangulare, blocare sau prindere.

  ULTIMA LINIE DE APĂRARE CÂND SCULELE CAD

  Când lucrați la înălțime pe șantier, este important să adoptați soluții integrate care să ofere protecție maximă și să securizeze scula în cazul în care cade. Soluțiile integrate gata pentru șnur oferă opțiuni pentru a lega anumite scule cu și fără fir de structuri rigide de pe șantier, atunci când se lucrează la înălțime, cu o lungime maximă a șnurului de 2 m, ajutând la securizarea sculei în cazul căderii*. Toate produsele din gama Perform & Protect sunt concepute să depășească în mod constant regulamentele de sănătate și siguranță fără vreun compromis în ceea ce privește performanța.

  *Consultați detaliile individuale ale produsului pentru metodele de atașare a șnurului. Șnururile sunt vândute separat. Instrucțiuni suplimentare de siguranță sunt incluse în manual.

  Compatibilitate Airlock

  Fiecare unitate de extragere din gama AirLock este echipată cu atașamente specifice disponibile pentru conectarea unei varietăți de scule DEWALT.