"UN NUME CU SEMNIFICAȚIE, ÎNCĂ DIN 1924"

DeWalt_SIGNATURE_WHT
DEWALT® Total Concrete Solutions™ Concrete Worker on Constrution Site
play_arrow
DEWALT 100th anniversary logo with 100 years on the right

100 DE ANI DE CONSTRUIRE A VIITORULUI

De 100 de ani, numele DEWALT a reprezentat calitatea, perseverența și profesionalismul, câștigând astfel respectul și loialitatea celor care colaborează cu noi. Au fost 100 de ani de ambiție, realizări și muncă intensă, iar acesta este doar începutul.

Astăzi, suntem mai dedicați ca niciodată inovației, performanței și siguranței, oferind profesioniștilor soluții comerciale complete superioare, sprijinite de un secol de experiență câștigată cu greu, în fiecare proiect și în fiecare domeniu de activitate din întreaga lume.

Când numele DEWALT apare pe un produs, se garantează că acesta va fi realizat în mod corect. Este amprenta lăsată de noi timp de 100 de ani, ajutând constructorii lumii să dezvolte lumea modernă.

PRINCIPIILE NOASTRE FUNDAMENTALE

  A split screen showcasing evolution of DEWALT power tools from 1923, circular saw on left, to 2024 with cordless circular saw on right

  PENTRU PROFESIONIȘTI

  DEWALT a fost prezent pe șantier încă de la început, încurajând profesioniștii să lucreze mai inteligent, mai sigur, mai rapid și mai bine, de la primele inovații și până la soluțiile complete pentru meserii de azi.

  A split screen showcasing the evolution of the DEWALT electric drill, depicting its transformation over time.

  INOVAȚIE

  Noi am deschis calea încă din momentul în care Raymond DeWalt a depus primul său brevet în anul 1923. Inovația continuă să fie o prioritate pentru noi și am fost recunoscuți pentru asta, câștigând premii pentru inovație la unelte profesionale în ultimii 3 ani consecutiv.

  A split screen showcasing the transformation of DEWALT power tools, on the job site over the past century.

  PERFORMANȚĂ

  Produsele noastre sunt făcute să performeze la cel mai înalt nivel în fiecare zi, deoarece ascultăm nevoile profesioniștilor noștri - de la primele testimoniale ale acestora încă din 1926 și până la studiul nostru DEWALT Powering the Future din 2022.

  A split screen showcasing the safety measures of DEWALT power tools, on the job site over the past century.

  SIGURANȚĂ

  De la deschiderea DEWALT Wagon Works în 1910, siguranța a fost întotdeauna o prioritate pentru noi și pentru toate produsele noastre. Suntem lideri în prevenirea accidentelor și asta nu se va schimba niciodată.

  A split screen showcasing history of DEWALT from 1945, original employees on left beneath 1945, to 2024 a woman using a DEWALT power tool on the right

  EDUCAȚIE

  Raymond DeWalt considera că învățarea permanentă este cheia succesului atât personal, cât și comercial. Astăzi, continuăm să promovăm această viziune prin programe precum DEWALT Grow the Trades.

  POVESTEA DEWALT:
  100 DE ANI DE INOVAȚIE

  Povestea noastră de o sută de ani a început cu un singur om: Raymond DeWalt, inventator, educator într-un atelier de mașini, inovator și antreprenor - primul profesionist. Pentru a marca centenarul nostru, am invitat istorici care să analizeze arhivele companie pentru a ne ajuta să spunem povestea lui și a noastră. Iată câteva dintre momentele-cheie.

  DEWALT® Total Concrete Solutions™ Concrete Worker on Constrution Site
  play_arrow
  DEWALT 3-Thru-3 Challenge contenders playing the game
  DEWALT 3-THRU-3 Challenge logo

  3-THRU-3 CHALLENGE

  Pentru a sărbători aniversarea noastră de 100 de ani, vă invităm să participați la DEWALT 3-Thru-3 Challenge, unde nu numai că puteți concura la un eveniment local din Europa și Orientul Mijlociu pe tot parcursul anului 2024 - dar aveți șansa să concurați și la marea finală ce va avea loc în Marea Britanie. Depășiți limitele și fiți cel mai rapid!