NOUA DIMENSIUNE A PUTERII

Bine ai venit în noua dimensiune a puterii uneltelor electrice fără fir. Compatibile cu gama completă de unelte și încărcătoare DEWALT XR de 18 V, bateriile DEWALT POWERSTACK cresc puterea portabilă, ceea ce înseamnă mai multă muncă cu mai puține încărcări. Utilizând tehnologia DEWALT POWERSTACK, această baterie oferă productivitate la nivel înalt, pe aceste trei fronturi importante: putere, eficiență și durată de viață.

Găsește un distribuitor

TEHNOLOGIA BATERIEI DEWALT POWERSTACK™

DEWALT POWERSTACK utilizează celule plate, pentru a vă oferi o productivitate mai mare decât înainte.

  • Mai mulți wați, deci o gamă mai mare de aplicații
  • Viteză mai mare de aplicare, oferindu-vă un randament sporit și mai multe lucrări realizate
  • Performanță termică îmbunătățită. Celulele plate funcționează mai rece la aplicare și disipează căldura mai bine decât celulele cilindrice
  • Creează mai puțină rezistență la căldură, ceea ce înseamnă mai puține opriri la supraîncalzire, ceea ce înseamnă mai puțin timp de nefuncționare și mai multă productivitate
  • Ciclu de viață crescut, ceea ce înseamnă performanțe mai bune pentru mai mult timp

Cum oferă POWERSTACK mai multă putere?

Bateriile POWERSTACK oferă mai multă putere menținând atât o tensiune mai mare, cât și un curent mai mare sub sarcină. Folosind celule plate, care au o rezistență internă mai mică, bateriile POWERSTACK au fost dezvoltate pentru a face mai multă putere disponibilă pentru orice instrument cu care sunt asociate.

Cum oferă POWERSTACK mai multă productivitate?

Celulele plate funcționează mai rece la aplicare datorită rezistenței lor mai mici. Ca urmare a suprafeței lor crescute, căldura se disipează, de asemenea, mai bine decât celulele cilindrice. Mai puțină acumulare de căldură înseamnă mai puține opriri la supraîncalizire și mai puțin timp de nefuncționare.

Cum oferă POWERSTACK o durată mai mare de viață?

Celulele plate funcționează mai rece la aplicare datorită rezistenței lor mai mici. Ca urmare a suprafeței lor crescute, căldura se disipează, de asemenea, mai bine decât celulele cilindrice. Mai puțină acumulare de căldură înseamnă mai puține opriri la supraîncalizire și mai puțin timp de nefuncționare.

Suntem atât de încrezători în durabilitatea bateriilor noastre POWERSTACK, încât oferim pentru prima dată garanția noastră de 3 ani pentru o baterie DEWALT. Se aplică termeni și condiții.

AFLAȚI MAI MULTE

COMPATIBILITATE DEPLINĂ CU 18 V XR

Bateriile POWERSTACK sunt compatibile cu toate uneltele și încărcătoarele XR de 18V, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de un sistem nou pentru a profita de tehnologia POWERSTACK.

KIT-URI POWERSTACK

MAȘINĂ DE GĂURIT- ÎNȘURUBAT DE 18V XR

DCD805H2T

MAȘINĂ DE ÎNȘURUBAT CU IMPACT

DCF850E2T

POLIZOR UNGHIULAR FĂRĂ PERII- 125MM 18V XR

DCG405H2T

FERĂSTRĂU CIRCULAR FĂRĂ PERII- 76MM 18V

DCS438E2T

Videoclipuri de formare

  • INTRODUCERE POWERSTACK

  • VITEZA DE APLICARE

  • TEST DE POLIZARE

  • TEST DE GĂURIRE

  • DURATĂ DE VIAȚĂ

†vs. Baterii DEWALT XR® de 5 Ah sau mai puțin; nu în aplicație. ††Energie utilizabilă față de bateriile DEWALT XR® 5Ah sau mai puțin; nu în aplicație. ††† Cicluri de încărcare față de bateriile DEWALT XR® de 5 Ah sau mai puțin.

** Vs. Baterie DEWALT DCB184, nu în aplicație. ***Energie utilizabilă față de acumulatorul DEWALT DCB184, nu în aplicație. **** Cicluri de încărcare față de acumulatorul DEWALT DCB184.