DCS577

54V XR FLEXVOLT

FERASTRAU CIRCULAR CUPLU RIDICAT 54V XR FLEXVOLT

Ferastraul circular cu cuplu ridicat DCS577 54V XR FLEXVOLT este cel mai performant ferăstrău circular fara fir si cea mai buna referinta din gama ferastraielor circulare de inalta performanta.

Conceput pentru a oferi taieturi rapide, precise si puternice, potrivit pentru aplicatii cum ar fi constructia scheletelor de lemn, a sistemelor de cofraje, acoperisurilor, a peretilor interiori, amenajari peisagistice si alte lucrari grele, cuplul ridicat oferă o putere impresionantă și o încărcare fără sarcină de 5.800 rpm, combinata cu toate celelalte beneficii ale platformei fara fir XR FLEXVOLT si asigura o productivitate maxima pe santier.

PANA LA 170 TAIETURI PE INCARCARE

ACUMULATOR DCB546 -200 x 50MM

DISC DE 190MM

Adancimea maxima de taiere la 90° de 65mm si de 50mm la 45° pentru a se utiliza in cele mai grele aplicatii

AJUSTAREA RAPIDA A UNELTEI

Pentru reglarea adancimii si a unghiului de taiere folositi gradatiile in relief pentru cele mai comune unghiuri imbunatatind usurinta si precizia taierii.

CARLIG INTEGRAT

Permite ca instrumentul să fie agățat în siguranță la sol și ușor de accesat in timpul aplicatiilor.

MANAGEMENTUL PRAFULUI

Suflanta de praf asigură o vizibilitate excelentă a tăieturii. Airlock compatibil pentru o extragere eficientă a prafului.

PUTEREA OFERITA DE CELE CU FIR

LIBERTATEA OFERITA DE CELE CU ACUMULATORI

DCS577
Diametrul discului
190 mm
Diametrul interior al discului
Diamant
Voltage
54V
Adancimea maxima de taiere
65 mm
Turatie in gol
5800 rpm
Greutate inclus baterie
6.4 kg

DISCURI FERASTRAU CIRCULAR

Datorita cristalelor de diamant prezente pe segmenetele de disc se transfera mai multa energie si pot fi utilizate in cele mai dure aplicatii

DT40270 / 40271
Diametru disc
190 mm
Fanta
1.55 mm
Numar dinti
24 / 36
Geometrie dinti
ATB+R
Unghi dinti
25°

Gama DEWALT Extreme Runtime reprezinta următoarea generație de accesorii de înaltă performanță.O soluție dinamică, completă, care sa dovedit a maximiza productivitatea și eficiența nu numai la 54V, dar și la 18V, 14,4V, 10,8V în cazul produselor compatibile, precum și la cele cu fir. Accesoriile Extreme Runtime pot furniza până la două ori mai mult timp decât cele deja existente, fără a compromite performanţă.