Despre DEWALT


In cei peste 90 de ani, DEWALT si-a dobândit reputaţia pentru proiectarea şi fabricarea de scule profesionale pentru profesionisti. În 1923, Raymond DEWALT a inventat ferastraul circular cu brat radial continuând in urmatoarele decenii sa stabileasca standardul de calitate si durabilitate.

Asa ne-am castigat reputaţia în rândul utilizatorilor profesionişti: robustete, putere, precizie, ergonomie şi încredere. Acestea au devenit mărci comerciale ale numelui DEWALT. Combinatia de culori Galben/Negru de pe sculele electrice si accesoriile lor este o marcă înregistrată DEWALT.


DEWALT astazi

Astazi, aceste caracteristici sunt incorporate în fiecare produs de DEWALT oferind o gamă largă foarte performantă de scule electrice "portabile" si de accesorii. Acceptarea acestor produse DEWALT de către profesionisti din toata lumea a făcut marca DEWALT sa devina leader-ul în vânzarea de scule electrice profesionale în America de Nord, şi sa devina brandul cu cea mai rapidă creştere din lume in ultimii cinci ani.


Mediul inconjurator

Ne-am luat angajamentul de a lupta pentru excelenţă în mediu, managementul sănătaţii şi securitaţii in munca prin îmbunătăţirea continua a procesului de fabricatie, prin adoptarea celor mai avansate tehnici de fabricaţie şi practici de control a poluării. Ne aşteptăm ca managerii şi angajaţii noştri sa menţina toate aceste facilităţi la cele mai inalte standarde, sa minimizeze generarea de deşeuri, sa refoloseasca şi sa recicleze materialelor şi a produselor acolo unde este posibil şi să respecte toate legile şi regulamentele in vigoare.


Contact

Office.Bucharest@sbdinc.com
STANLEY BLACK & DECKER, str. Turturelelor nr 11A, Sector 3, Bucuresti, 030881, telefon 40213.206.105 www.2helpu.com