Garantie Europeana de 1 an pentru Scule Electrice DEWALT

DEWALT este increzator in calitatea sculelor sale electrice si ofera o garantie extraordinara pentru utilizatorii produselor sale. Aceasta declaratie de garantie este in completare si nu prejudiciaza in nici un fel drepturile contractuale de utilizator profesionist sau statutare de utilizator neprofesionist. Garantia este valida in interiorul statelor membre ale Uniunii Europene si din zona Asociatiei Europene a Liberului Schimb.

Conform termenilor si conditiilor Garantiei Europene pentru Scule Electrice DEWALT disponibili la reprezentanta locala DEWALT, vanzatorul local sau la www.2helpU.com, daca produsul DEWALT nu mai functioneaza din cauza materialelor sau defectelor de fabricatie in 12 luni de la data cumpararii, DEWALT poate inlocui gratuit toate piesele defecte, sau la aprecierea noastra, putem inlocui intreaga unitate complet gratuit.

DEWALT isi rezerva dreptul de a refuza orice cerere in conformitate cu aceasta garantie care, in opinia agentului autorizat de service, nu se datoreaza materialelor sau a unor defecte de fabricatie sau care nu sunt in concordanta cu Termenii si conditiile de acordare a Garantiei Europene pentru Scule Electrice DEWALT.

Pentru a face o cerere de reparative in garantie contactati vanzatorul sau verificati online care este cel mai apropiat centru autorizat de service DEWALT, in catalogul DEWALT sau contactati reprezentanta locala DEWALT la adresa indicata in manualul de instructiuni.

O lista a agentilor autorizati de service DEWALT si detalii complete despre serviciile noastre post vanzare este disponibila pe Interent la: www.2helpU.com


Garantie Europeana 3 ani pentru Scule Electrice DEWALT

Garantia Europeana DEWALT pentru produsul dvs. poate fi extinsa de la 1 an la 3 ani de la data cumpararii. Aceasta garantie este supusa urmatorilor termeni si conditii.

1. Inregistrare

Produsul este inregistrat de utilizatorul original al produsului DEWALT in maxim 4 saptamani de la cumparare la www.DEWALT.eu/3. (Datele de contat ale utilizatorului DEWALT, codul de catalog al produsului, numarul de serie si data cod sunt necesare pentru inregistrare).

Seturile care contin mai multe scule sunt excluse de la inregistrare, sculele individuale din aceste seturi trebuie inregistrate.

2. Termeni si conditii generale

2.1 Garantia Europeana 3 ani pentru Scule Electrice DEWALT este disponibila posesorilor originali ai sculelor electrice DEWALT care au cumparat produsele de la revanzatori Europeni autorizati DEWALT pentru a le folosi in meseria sau profesia lor. Garantia Europeana pentru Scule Electrice DEWALT nu este disponibila persoanelor care cumpara produse DEWALT in scopul revanzarii sau inchirierii acestora.

2.2 Aceasta garantie nu este transferabila. Este disponibila doar posesorilor originali ai produselor DEWALT ce au cumparat si inregistrat produsul conform instructiunilor de mai sus.

2.3 In aditie la termenii si conditiile enumerate in acest document, se aplica deasemenea si termini si conditiile enuntate in Garantia Europeana pentru Scule Electrice DEWALT.

2.4 Reparatia unui produs sau inlocuirea acestuia sub aceasta garantie nu prelungeste sau reinnoieste perioada de garantie. Perioada de 3 ani de garantie incepe la data originala de cumparare si se incheie 36 luni mai tarziu.

2.5 Prin inregistrarea produsului sub Garantia Europeana de 3 ani pentru Scule Electrice DEWALT utilizatorul produsului accepta termenii si conditiile specificate mai sus si accepta ca produsul este exclus de la Politica de garantie DEWALT 30-1-1 retrasa din data de 01-01-2016.

3. Produse excluse din Garantia Europeana de 3 ani pentru Scule Electrice DEWALT.

In aditie la produsele excluse mentinonate in Garantia Europeana pentru Scule Electrice DEWALT, sectiunea 3, urmatoarele produse marca DEWALT sunt si ele excluse

Sculele pentru fixare de ex. Pistoale de batut cuie, Masini de insurubat cu impact.

Acumulatori si incarcatoare

Produse reconstruite sau reconditionate identificate cu marcaje aditionale – “Retea fabrica” si/sau “Q”.

Compresoare si generatoare.

4. Cum se face o cerere de reparatie pe garantie

4.1 Pentru a face o cerere pe garantie contactati vanzatorul sau verificati care este cel mai apropiat centru autorizat de service DEWALT pe site-ul www.2helpU.com.

4.2 Scula electrica DEWALT trebuie returnata vanzatorului sau agentului autorizat de service DEWALT completa, cu toate piesele si impreuna cu dovada originala a cumpararii si un certificat valid de Garantie Europeana de 3 ani pentru Scule Electrice DEWALT.

4.3 DEWALT isi rezerva dreptul de a refuza orice cerere de garantie care, in opinia agentului autorizat de service nu este in concordanta cu Termenii si conditiile de Garantie Europeana.

5. Modificari aduse Termenilor si conditiilor de garantie

5.1 DEWALT isi rezerva dreptul sa revizuiasca si sa modifice Politica de Garantie, perioadele si eligibilitatea produselor fara preaviz daca DEWALT considera adecvat.

5.2 Termenii si conditiile de garantie curente sunt disponibile pe site-ul www.2helpU.com. Sau puteti contacta un vanzator local DEWALT, un centru autorizat de service DEWALT sau reprezentanta locala DEWALT.