Perform & Protect

In 2007, DEWALT si-a stabilit provocarea de a creea cel mai complex sistem de protectie a muncii pentru cele mai performante scule electrice profesionale din lume.

Acest sistem este PERFORM & PROTECT, format din produse care indeplinesc criterii stricte intr-una sau mai multe aspecte de interes din protectia muncii, precum: Vibratii; Praf; Control.

Click aici

pentru a vedea datele despre zgomot si vibratii

Vibratii

Pana la 50% mai putine vibratii

Colectare Praf

Lider in Solutii de extragere a prafului din industrie

Control

Caracteristici unice si inovative de control al cuplului

Atunci cand vedeti emblema PERFORM & PROTECT, stiti ca acel produs este dedicat sigurantei dvs. fara a compromite performanta sau rezistenta si durabilitatea garantate de DEWALT "GUARANTEED TOUGH"

Vibratii

Pana la 50% mai putine vibratii

Expunerea prelungita la vibratii poate cauza o serie de probleme grave de sanatate cunoscute in mod colectiv ca sindromul vibratiilor mana-brat (HAVS). Alte afectiuni includ sindromul tunel carpian, sindromul deget alb.

Atunci cand DEWALT a primit scutul Perform & Protect pentru protectie la vibrati, a garantat ca nivelul vibratiilor pe cele trei axe a fost redus, crescand timpul de utilizare fara a reduce performanta.

Colectare Praf

Lider in Solutii de extragere a prafului din industrie

Inhalarea particolelor de praf poate duce la o serie de conditii de sanatate pe termen lung, cum ar fi silicoza si boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC).

Atunci cand scutul Perform & Protect este acordat pentru PRAF, se garanteaza ca potentialul de inhalare a prafului este mult redus pentru a crea un mediu de lucru mai sigur si mai curat.

Control

Caracteristici unice si inovative de control al cuplului

La gaurire sau taiere exista pericolul ca burghiul sau lama sa se blocheze in material. Acest lucru ar putea produce deteriorarea sculei electrice sau la vatamari corporale grave.

Atunci cand scutul Perform & Protect este acordat pentru CONTROL, se garanteaza ca in designul sculei electrice au fost introduse caracteristici suplimentare, inovatoare de siguranta pentru controlul cuplului.