The McLaren Formula 1 2023 car
TOUGH TOGETHER

SUCCESS ESTE UN SPORT DE ECHIPĂ

Stresant și imprevizibil, în Formula 1, ai nevoie de o echipă și de instrumente pe care să te poți baza. Ai nevoie de încredere totală în modul în care mașina este funcționează.

Echipa McLaren Formula 1 lucrează cu DEWALT pentru că duritatea este în ADN-ul nostru. În curse, diferența dintre victorie și înfrângere se măsoară în milisecunde.

Pentru a ajuta echipa să performeze sub presiune extremă, DEWALT face instrumente dure în care poți avea încredere. Pentru că mașinile nu câștigă curse. Oamenii o fac.

MCLAREN F1 TEAM TOOLS

Tools petrece mai mult timp lucrând la mașină decât Lando și Oscar pentru a o conduce. Ai nevoie de instrumente care să nu cedeze sub presiune. Instrumentele dure DEWALT oferă echipei McLaren F1 încrederea de a fi mai dură, de a împinge mai tare și de a conduce mai repede.

Shot of Lando Norris McLaren Formula 1 2019 -2023 (current) racing driver

"A avea instrumente dure de la DEWALT este extrem de important pentru noi. Știind că asta îți pune mașina laolaltă îmi dă multă încredere"

Lando Norris
McLaren Formula 1 Team Driver

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver being used in the fabrication of steel framework/crossmember close-up of LED light

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR Brushless Hammer Drill Driver

Când milisecundele contează ai nevoie de un burghiu pe care te poți baza, de aceea echipa McLaren Formula 1 alege driverul de foraj DCD85ME2GT Compact Hammer cuplat cu baterii POWERSTACK pentru cea mai bună performanță și ergonomie.

Limited Edition DEWALT/McLaren Impact Driver being used to remove water pump housing

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR Brushless Impact Driver

Fie că sunteți în atelierul McLaren F1 Team sau dacă faceți performanță sub presiune pe pistă, atunci când vine vorba de lucrul la elementele de fixare în cele mai înguste locuri, DCF85ME2GT oferă versatilitatea de care Echipa McLaren Formula 1 are nevoie.

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver and Impact Driver in staged environment

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR Brushless Twin Kit

The DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR Brushless Hammer Drill Driver și Impact Driver ambalate împreună. Obțineți ambele instrumente de alimentare de ediție limitată la un preț mai bun decât să cumpărați separat.

Limited Editon DEWALT/McLaren TSTAK 3-IN-1 Rolling Workshop Bundle combines wheeled mobile storage with the deep storage tool box and the clear-lid organiser

DEWALT x McLaren F1 Team 3 in 1 TSTAK Tower

Echipa McLaren Formula 1 trebuie să mute sculele si accesoriile rapid și sigur în jurul atelierului, astfel încât să aleagă o soluție de depozitare pe care să se poată baza. Obțineți aceeași performanță pe șantier cu Ediția limitată TSTAK Tower.

Limited Editon DEWALT/McLaren Backpack 3/4 front view

DEWALT x McLaren F1 Team Pro Backpack

Exact ca și mecanica McLaren Formula 1, există momente în care trebuie să fii selectiv cu privire la ce echipamentele pe care le poți lua la locul de muncă. Nu faceți compromisuri cu IP54 Limited Edition Pro Backpack.

Overhead shot of the pit crew working on the 2023 McLaren F1 car in the pit lane

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI

Devin-o parte a unui club exclusivist, pentru cei care se atârnă serios cu privire la instrumentele lor. Deblocați garanții extinse, accesați știri și evenimente și vedeți cu ușurință când instrumentele dumneavoastră primesc un serviciu.

GĂSIȚI UN RETAILER LOCAL

DEWALT produsele și accesoriile sunt disponibile online și la comercianții cu amănuntul la nivel național. Căutați comercianții cu amănuntul din apropierea dvs., după codul poștal sau orașul dvs.