Garantat dur

Uneltele DEWALT sunt concepute pentru cele mai dificile șantiere de lucru din lume. Fiecare a fost dezvoltat cu experiență pentru a satisface nevoile profesioniștilor  și construit pentru a rezista celor mai dificile aplicații. Pentru o productivitate de neegalat pe care te poți baza, zi de zi.

play_arrow
18v Brushless Cordless Circular Saw

TESTATE RIGOROS

Fiecare dintre uneltele și accesoriile noastre sunt supuse unor teste amănunțite și exhaustive la locul de muncă.

Rotary hammer drilling through wood into concrete with lower half of the users body in frame

SOLUȚII TOTALE PENTRU ȘANTIER

Abordați întreaga lucrare de la început până la sfârșit – toate uneltele noastre sunt concepute pentru o gamă largă de aplicații.

GAMA DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Gama noastră de 18V XR în continuă expansiune răspunde nevoilor celor mai pretențioase meserii.

Eficiență îmbunătătăță

Duceți-vă productivitatea la următorul nivel cu performanță, control și timp de rulare de neegalat. Suntem în fruntea inovației pe șantier, iar toate uneltele noastre au fost dezvoltate cu feedback de la utilizatori reali. Deci, când vine vorba de cele mai dificile aplicații, puteți livra munca de care sunteți mândru.

Durabilitate de neegalat

Știm că meseriașii au nevoie de unelte pe care se pot baza. Testarea amănunțită arată că produsele noastre sunt proiectate pentru a rezista la condiții exigente. Opțiunile noastre XR Brushless Motor funcționează mai rece și elimină energia irosită, maximizând în același timp durata de funcționare – și durata de viață generală – a instrumentului. Deci știi că sunt construite pentru a rezista.

18V XR Brushless SDS-Plus Hammer Drill drilling into concrete wall using a dust extractor

Performanță puternică

Conceput pentru profesioniști, gama noastră XR de 18 V dovedește că puteți încărca mai puțin și puteți face mai mult – bateriile Litiu-Ion sunt disponibile până la 5AH pentru cea mai extremă durată de funcționare. Iar uneltele noastre fără fir vă oferă o putere sporită, cu mai multă flexibilitate și mișcare, perfecte pentru șantierele îndepărtate sau spațiile sigure.

The Tough Get Tougher - Wesley's story

Serios cand vine vorba de unelte?

Noi de asemenea. Înregistrați-vă produsele la MyDEWALT pentru a avea acces la o garanție extinsă de până la trei ani. În plus, vedeți când uneltele dvs. au nevoie de service și obțineți acces exclusiv la cele mai recente știri și evenimente.

Fă cunoștință cu gama xr 18v

Mai multă putere, mai multă productivitate, mai mult potențial. Gama noastră de 18V XR este sistemul nostru cu cea mai rapidă creștere, design dezvoltat și proiectat pentru a prelua cele mai grele locuri de muncă. Explorați peste 250 de produse cu performanță sporită și durabilitate de neegalat – ca să nu mai vorbim de durata de funcționare extinsă.

CUMPĂRAȚI GAMA

PRIMIȚI GRATUIT O BATERIE 18V XR DEWALT DACĂ CUMPĂRAȚI UNELTE DEWALT 18V XR CU BATERII POWERSTACK™

Promoția este valabilă până la 31.12.2023 sau până la epuizarea stocului pentru ofertele de recompensare gratuite. Se aplică Termenii și Condițiile.

OBȚINEȚI O BATERIE DEWALT POWERSTACK™ GRATUITĂ ATUNCI CÂND CUMPĂRAȚI ORICE UNEALTĂ DEWALT 18V XR

În perioada 12 septembrie 2023 - 31 decembrie 2023. Se aplică T&C.

PREGĂTIȚI-VĂ

Nou în DEWALT? Începeți cu kiturile noastre din 4 sau 8 piese. Au tot ce ai nevoie pentru a debloca o productivitate puternică.

Power up

Obțineți o baterie DEWALT POWERSTACK gratuită atunci când cumpărați orice instrument DEWALT 18V XR în perioada 12 septembrie 2023 - 31 decembrie 2023*.

*Cheltuiți până la 300 EUR și primiți o baterie compactă DEWALT POWERSTACK.
**Cheltuiți până la 600 EUR și primiți o baterie DEWALT POWERSTACK de 5 Ah.
***Cheltuiți până la 1000 EUR și primiți 2 baterii DEWALT POWERSTACK de 5 Ah.