NOTIFICARE PRIVIND SIGURANȚA PRODUSELOR FERĂSTRAU CIRCULAR DEWALT DHS780 305MM MITRE SAWS

NOTIFICARE PRIVIND SIGURANȚA PRODUSELOR

AVISO DE SEGURANÇA DO PRODUTO - AÇÃO CORRETIVA

DEWALT a identificat o problemă care implică protecția spate din plastic la unele dintre următoarele produse de uz profesional vândute la nivel național și online între septembrie 2019 și iulie 2022:

1. Model: DHS780
2. Tip Număr: 21
3. Coduri de date de producție: Între 2019-33 și 2022-06

Care este problema? Protecția spate se poate rupe sau desprinde și poate intra în contact cu lama ferăstrăului. În cazul în care protecția spate intră în contact cu lama ferăstrăului, fragmente pot fi aruncate de lama în rotație, lovind operatorul ferăstrăului sau o persoană aflată în apropiere, provocând răniri.

Ce trebuie să faceți: Nu mai utilizați ferăstrăul circular, verificați modelul, numărul de tip și codul de dată în raport cu detaliile de mai sus. Dacă produsul dvs. este afectat, contactați echipa DEWALT Customer Service pentru a primi un kit de reparații gratuit.

Contact details:
Phone: +4021 320 6104
Email: SBD_BUCHAREST@sbdinc.com

 

AMPLASAREA ȘI IDENTIFICAREA COMPONENTELOR DISPOZITIVULUI DE PROTECȚIE SPATE - PROTECȚIE SPATE

CE ESTE KITUL DE REPARAȚII?

Kitul de reparații include un nou ansamblu de protecție spate și deflector de praf, două șuruburi de fixare noi și instrucțiuni. Cheia originală pentru pânze de ferăstrău furnizată împreună cu ferăstrăul, care este utilizată pentru a schimba pânzele de ferăstrău, are un cap Torx T30 și poate fi utilizată pentru a îndepărta vechile șuruburi și a înlocui noile șuruburi.

Sunt furnizate instrucțiuni, iar operațiunea de montare poate fi vizualizată și online la adresa: DHS780 Guard Instructions

În cazul în care există întrebări sau dificultăți în obținerea sau montarea protecției spate de înlocuire, contactați echipa de asistență pentru clienți folosind detaliile de mai sus.

DEWALT dorește să vă mulțumească pentru sprijinul dumneavoastră și își cere scuze pentru orice inconvenient cauzat de această activitate.